Сенатор: США таємно дадуть зброю УкраїніАмериканський сенатор Джек Рід, Член Сенату, кілька разів зустрічався під час своїх поїздок з українським президентом
Петром Порошенком,
констатував той факт, що підготовка до передачі озброєнь вже йде повним ходом. Саме для цього військові з 173-ї повітряно-десантної бригади армії США і прибули у Львівську область, що, до речі, викликало в Кремлі крики обурення. На Яворівському полігоні у Західній Україні військовослужбовці армії США проводять навчання українських солдатів поводження з сучасними зразками американської бойової техніки.
- Я повністю підтримую надання Сполученими Штатами українській армії летального озброєння, - заявив Джек Рід в інтерв'ю журналістам The Hill. - Для того, щоб здійснити це на практиці, я бачу три необхідних кроки. По-перше, нам необхідно активно проводити навчання українських військових на зарубіжних американських базах, де є зразки такого озброєння. По-друге, ми повинні передавати його в Україну не безпосередньо, а через треті країни до постачання зброї не були "видимі" для Росії. Нарешті, по-третє, американські озброєння можуть бути розгорнуті на українських полігонах, де військові цієї країни, пройшовши відповідну підготовку, зможуть разом з цією зброєю перебазуватися в окуповані східні регіони.
http://intvua.com/news/politics/1441981178-senator-ssha-taemno-dadut-zbroyu-ukrayini.html(Сенатор: США тайно дадут оружие Украине.
Американский сенатор Джек Рид, Член Сената, несколько раз встречался во время своих поездок с украинским президентом Петром Порошенко, констатировал тот факт, что подготовка к передаче вооружения уже идет полным ходом. Именно для этого военные из 173-й воздушно-десантной бригады армии США и прибыли во Львовскую область, что, кстати, вызвало в Кремле крики недовольства. На Яворовском полигоне в ЗУ военнослужащие армии США проводят обучение украинских солдат обращению с современными образцами американской боевой техники.
- Я полностью поддерживаю передачу Соединенными Штатами украинской армии летального оружия, - заявил Джек Рид в интервью журналистам The Hill.
- Для того, чтобы осуществить это на практике, я вижу три необходимых шага. Во-первых, нам необходимо активно проводить обучение украинских военных на зарубежных американских базах, где есть образцы такого оружия. Во-вторых, мы должны передавать его на Украину не непосредственно, а через третьи страны, чтобы поставки оружия не были " видимы" для России. Наконец, в-третьих, американское вооружение может быть развернуто на украинских полигонах, где военные этой страны, пройдя соответствующую подготовку, смогут вместе с этим оружием перебазироваться в оккупированные восточные регионы.)
\